nieuws

Marianne Thijssen nieuwe directeur Van Ameyde Benelux

Schade 958

Van Ameyde krijgt per 1 september een nieuwe directeur. Marianne Thijssen (47) volgt Bob de Bruijn op die de functie vervulde vanaf 2016. Thijssen wordt verantwoordelijk voor de activiteiten van Van Ameyde in Nederland, België en Luxemburg. Daaronder vallen de uitbestede schadeafdelingen van verschillende verzekeraars.

Marianne Thijssen nieuwe directeur Van Ameyde Benelux

Thijssen is van plan het groeipad van Van Ameyde voort te zetten. ”Speerpunten hierbij zijn de verbreding van de dienstverlening door naast claimsmanagement ook diensten op het gebied van acceptatie aan te bieden en het verrijken van de letselschadepropositie. Ook wil ik de klantbeleving en efficiency met behulp van innovatieve oplossingen nadrukkelijker vormgeven”, zegt Thijssen.

De aanstaande directeur werkte voorheen in verschillende managementfuncties bij Nationale-Nederlanden. Haar laatste dienstverband was als COO bij NN Belgium in Brussel, verantwoordelijk voor klantenservice en de operationele afdelingen van zowel Schade als Leven.

Claimsmanagement

Van Ameyde specialiseert zich in claimsmanagement, outsourcing en IT-oplossingen voor schadeprocessen. Daarnaast richt Van Ameyde zich op complexe schade-expertise, waaronder letselschade en het zakelijke schadesegment. Bij Van Ameyde Benelux werken ongeveer 300 mensen.

Reageer op dit artikel