nieuws

Annabelle Hagoort nieuwe directeur Acture, Maudie Derks wordt CEO

Schade 1481

Annabelle Hagoort nieuwe directeur Acture, Maudie Derks wordt CEO

Annabelle Hagoort is de nieuwe algemeen directeur van Acture. Ze volgt Maudie Derks op bij de private uitvoerder van sociale zekerheid, die CEO wordt van de groep waarvan naast Acture ook VSZ assuradeuren, ActivaSZ en Ascot Advies deel uitmaken.

Hagoort komt over van de ManpowerGroup. Ze neemt het stokje over van Derks die door een verandering van de organisatie nu CEO wordt van de groep waar Acture onderdeel van is. Ook volmachtbedrijf VSZ Assuradeuren valt daaronder. Acture was in 2012 oprichter van VSZ. Volgens Derks, die de uitvoerder van sociale zekerheid tien jaar geleden oprichtte, krijgen alle labels binnen de groep de ruimte om zich zelfstandig te ontwikkelen.

Onder vuur

Derks en Acture kwamen vorig jaar onder vuur te liggen op sociale media en in tv-programma Radar. Oud-medewerkers deden een boekje open over de “onmenselijke wijze” waarop werknemers in de ziektewet zouden worden behandeld. Derks zei dat ze zich niet herkende in de beschuldigingen. Wel liet ze een extern bureau onderzoek doen naar haar bedrijf.

Reageer op dit artikel