nieuws

Vrachtwagenchauffeur van het padje, duizenden euro’s schade

Schade 1834

Een vrachtwagenchauffeur heeft eerder vandaag in Hendrik-Ido-Ambacht voor duizenden euro’s schades veroorzaakt. De chauffeur botste op twee stilstaande auto’s waarbij en passant ook nog een lantaarnpaal er aan moest geloven. 

De vrachtwagenchauffeur wilde zijn wagen lossen bij een bedrijf in de Zuid-Hollandse plaats, zo meldt RTV Rijnmond. Tijdens het inrijden van het bedrijventerrein, reed de vrachtwagenchauffeur door nog onbekende oorzaak tegen een geparkeerde auto. Daarna botste de vrachtwagen op een andere geparkeerde auto die ging rollen en daarbij een lantaarnpaal raakte. De lichtmast kwam onder deze auto terecht.

Forse schade

De politie Drechtsteden-Buiten meldt een forse schade aan alle voertuigen. Een van geparkeerde auto’s raakte dusdanig beschadigd dat deze niet meer kon rijden en moest worden weggesleept.

Reageer op dit artikel