nieuws

Vrachtwagen verliest deel vorkheftruck: flinke schade medeweggebruikers

Schade 1138

Een nog onbekend aantal weggebruikers op de A10 in Amsterdam-Noord heeft vanmorgen schade opgelopen toen hun voertuig in aanraking kwam met de lepels van een vorkheftruck. Vermoedelijk is ‘de vork’ van een vrachtwagen afgevallen. Hulpdiensten zijn enkele uren bezig geweest om het stuk snelweg weer schoon te maken en op te ruimen.

Vrachtwagen verliest deel vorkheftruck: flinke schade medeweggebruikers
Foto Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat stelt dat enkele automobilisten het stuk vorkheftruck niet meer konden ontwijken en schade reden. De meest overlast ontstond toen een andere vrachtwagen over de lepels reed. Hierdoor raakte zijn dieseltank lek, waardoor een schoonmaakwagen het dieselspoor moest opruimen.

De politie roept getuigen die informatie hebben over de vrachtwagen die het stuk vorkheftruck verloor, zich te melden.

Reageer op dit artikel