nieuws

Chauffeur rijdt container klem bij Maastunnel

Schade 13605

Een vrachtwagen heeft zich vanmorgen tegen het einde van de ochtendspits klemgereden onder een viaduct voor de Maastunnel in Rotterdam.  Tegen het middaguur kon de vrachtwagen door een sleepbedrijf onder het viaduct uit worden getrokken, zo meldt RTV Rijnmond. De schade aan het viaduct valt mee. 

De vrachtwagenchauffeur reed zijn voertuig, beladen met een container, klem onder het viaduct onder het Maastunnelplein, in de richting van de Maastunnel. Dit ondanks het bord boven het viaduct dat het inrijden door voertuigen hoger dan 3,6 meter verbiedt. Ooggetuigen vertelden RTV Rijnmond dat de vonken ervan af vlogen toen de chauffeur zijn vrachtwagen met container vrijwel volledig onder het viaduct perste.

Reageer op dit artikel