nieuws

VKG komt met totaalpolis voor de bouw

Schade 2051

Serviceprovider VKG (ASR) introduceert de VKG Bouw Polis voor bedrijven en zzp’ers in de bouw. De polis wordt aangeboden door adviseurs die samenwerken met VKG. De verzekering combineert een constructieverzekering, ontwerp- en aansprakelijkheid. De schade wordt volgens de initiatiefnemer sneller uitbetaald.

VKG komt met totaalpolis voor de bouw

De VKG Bouw Polis is het resultaat van een samenwerking tussen VKG en RI Verzekeringen. De polis kan ook worden afgesloten wanneer de ondernemer geen lid is van een brancheorganisatie.

De schadeafhandeling voor de VKG Bouw Polis wordt uitgevoerd door schade-expert Hanselman Expertises. Het pakket bestaat uit een constructieverzekering (CAR), aansprakelijkheidsverzekering (AVB) en de ontwerpaansprakelijkheidsverzekering (ONTW). De polis biedt dekking voor het bouwproject en voor alle bij het bouwproject betrokken partijen. Onder de dekking vallen: materiële schade (CAR), het herstellen van gebreken (CAR/ONTW), financiële gevolgschade (AVB/ONTW), zaak- en personenschade en gevolgschade (AVB/ONTW).

 

 

Reageer op dit artikel