nieuws

Centraal Beheer komt met nieuwe variant AOV

Schade 1797

Centraal Beheer breidt haar AOV-aanbod uit met een nieuwe variant: de Kort & Krachtig AOV. De nieuwe variant heeft een kortere uitkeringsperiode en een lagere premie.

Centraal Beheer komt met nieuwe variant AOV

Hiermee richt Centraal Beheer zich volgens eigen zeggen op die groep ondernemers die nog geen AOV hebben omdat ze deze te duur vinden. De Kort & Krachtig AOV heeft een complete dekking voor beroepsarbeidsongeschiktheid.

Lagere premie

De nieuwe variant heeft een lagere premie door een kortere uitkeringsperiode van 3, 4 of 5 jaar omdat de meeste ondernemers volgens de verzekeraar binnen 5 jaar weer op de been zijn. De manier van afsluiten, execution only, en dekkingskenmerken zijn gelijk aan de AOV Compleet van Centraal Beheer.

Reageer op dit artikel