nieuws

Bizar gevalletje autoschade na ‘parkeermanoeuvre’ in Brielle

Schade 5228

Hoe ze het voor elkaar heeft gekregen is nog niet duidelijk maar een automobiliste ‘parkeerde’ vanmorgen haar auto wel op een heel bijzondere wijze in Brielle. Hulpdiensten troffen de auto aan tussen de kade en twee meerpalen aan het Maarland, een binnenhaven in de vestingstad. 

RTV Rijnmond meldt dat de 88-jarige vrouw door de brandweer uit haar auto moest worden gehaald maar het verhaal zonder kleerscheuren kon navertellen. De auto, die behoorlijk wat schade opliep bij de bijzondere verrichting door de automobiliste, werd vervolgens met een takelwagen op de kade getild. De exacte oorzaak van het ongeval is nog onbekend. Naderhand stelde de vrouw dat ze een bocht verkeerd had ingeschat.

Reageer op dit artikel