nieuws

Zicht gaat verzekeringen vergelijken voor Cybercollectief

Schade 1456

Zicht gaat verzekeringen vergelijken voor Cybercollectief

Het Nederlands Cybercollectief (waarvan NN-Sparklab eigenaar is) heeft een Cyberverzekering Vergelijker voor het MKB gelanceerd. De vergelijking wordt gedaan door Zicht, eveneens een onderdeel van NN Group.

Een MKB’er kan via de website van het Nederlands Cyber Collectief een vergelijkingsverzoek indienen. De volgende werkdag ontvangt hij een overzicht met daarin de voorwaarden en prijzen van de drie best passende cyberverzekeringen. De vergelijker neemt alleen de verzekeringen van Hiscox, Chubb en AIG mee. Er zijn meer cyberverzekeringen op de markt, maar omdat die maatwerk bieden worden ze niet in de vergelijker meegenomen, aldus het Collectief.

Zicht

De vergelijking wordt gedaan door Zicht risico en verzekeringsadviseurs. Op de website staat: “Zicht krijgt zonder tussenkomst van het Collectief direct uw gegevens en maakt de vergelijking. Zicht is een ervaren verzekeringsadviseur. Als u via Zicht een verzekering sluit, ontvangen zij hiervoor provisie.”

Het Nederlands Cyber Collectief is het overkoepeld verbond van de cybersector en een initiatief van Sparklab, het innovatie-lab van Nationale-Nederlanden.

Reageer op dit artikel