nieuws

Vakantiewoningpolis Hiscox nu bijna doe-het-zelf te sluiten

Schade 677

Holiday Homes by Hiscox, de verzekering voor vakantiewoningen in binnen- en buitenland, is via een zogeheten Pre Priced Proposal (PPP) nu ook online af te sluiten. Hiscox is er naar eigen zeggen in geslaagd een maatwerkproduct voor tenminste 80% van de aanvragers in een online module te vatten.

Vakantiewoningpolis Hiscox nu bijna doe-het-zelf te sluiten

“Met de online PPP kunnen bezitters van vakantiewoningen nu zelf snel en eenvoudig zien wat de premie voor de gewenste verzekering is”, zegt Ben van der Woude, Senior Underwriter Art & Private Client bij Hiscox. “De berekende premie is inclusief alle kosten en assurantiebelasting en kan desgewenst in termijnen worden betaald.”

Voorlopige polis

De cliënt wordt vervolgens verzocht een verzekeringsadviseur te selecteren. Na digitale ondertekening krijgt hij direct een voorlopige polis toegestuurd. “Onze verzekeringsadviseurs kunnen via het Hiscox-brokerportal met dezelfde minimale inspanningen een polis afsluiten voor hun relaties of via de offerte-optie een voorstel aan hun relatie mailen”, aldus Van der Woude.

Tot 300 vierkante meter

Holiday Homes by Hiscox is toegespitst op vakantiewoningen in vrijwel de gehele Europese Unie en Zwitserland. De verzekering heeft een allriskdekking met diverse sublimieten en aanvullende vergoedingen. Ook bevat de verzekering voor een groot aantal landen een op maat gemaakte aansprakelijkheidsdekking met een limiet van € 750.000 voor het onroerend goed. De online PPP van Holiday Homes by Hiscox is bedoeld voor vakantiehuizen met een oppervlakte tot 300 vierkante meter.

Reageer op dit artikel