nieuws

Schiedamse autokrasser richt voor duizenden euro’s lakschade aan

Schade 807

De auto’s van tientallen inwoners van Schiedam zijn in de nacht van zaterdag op zondag beschadigd, zo meldt RTV Rijnmond. Een onverlaat bekraste minstens 52 auto’s met een scherp voorwerp. De schade loopt in de duizenden euro’s. 

Schiedamse autokrasser richt voor duizenden euro’s lakschade aan

De politie verwacht de komende dagen nog meer aangiften te verwachten van Schiedammers van wie de auto ook bekrast is. Buurtbewoners hebben via een Whatsapp buurtgroep een oproep gedaan aan gedupeerden om aan aangifte te doen.

Schadevrije jaren

De actie van de vandaal heeft een stevig prijskaartje voor veel automobilisten. Doorgaans zijn alleen automobilisten met een allrisk verzekering ook gedekt tegen schade door vandalisme. Is er wel dekking, dan gaat ook een claim voor lakschade vaak ten koste van het aantal schadevrije jaren.

 

Reageer op dit artikel