nieuws

AWI koppelt met Infofolio en maakt invuloefening overbodig

Schade 827

Softwarehuis AWI heeft een koppeling gelegd met de Adresscan van dataleverancier Infofolio. Dankzij de koppeling hebben de ruim 6.000 gebruikers van AWI Connect direct toegang tot de noodzakelijke gegevens voor het aanvragen van een inboedel- of opstalverzekering.

AWI koppelt met Infofolio en maakt invuloefening overbodig

De AWI-gebruikers bij serviceproviders, volmachtbedrijven en de aangesloten advieskantoren hoeven volgens het softwarebedrijf niet langer herbouw- en inboedelwaardemeters te vullen maar kunnen deze waarden voortaan op basis van adresgegevens uit de Adresscan Webservice van Infofolio halen. Deze webapplicatie biedt toegang tot rapporten met kenmerken over particuliere en zakelijke risicoadressen in heel Nederland.

Traditionele waardemeters

Infofolio heeft data verzameld uit meer dan 50 verschillende (openbare) registers en bronnen en deze in econometrische modellen gecombineerd. Veel schadeverzekeraars accepteren de data uit de Adresscan Webservice van Infofolio inmiddels als alternatief voor de traditionele waardemeters.

Reageer op dit artikel