nieuws

Danny van der Eijk nieuwe voorzitter VNAB

Schade 2637

Danny van der Eijk nieuwe voorzitter VNAB

Danny van der Eijk is benoemd tot bestuursvoorzitter van de Verenigde Nederlandse Assurantiebeurs (VNAB). Van der Eijk (58) is bij de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt de opvolger van Michel Schaft. Die trad in december 2016 af.

Van der Eijk heeft in meer dan 30 jaar zeer ruime en brede ervaring opgedaan in de verzekeringsmarkt. Ook de zakelijke schademarkt is hem goed bekend. Hij trad in 1984 in dienst bij Royal & Sun Alliance (RSA) waar hij tot 2000 diverse commerciële en managementfuncties heeft vervuld.

Lid raad van bestuur Achmea

Na vervolgens twee jaar de functie van CEO Benelux bij RSA te hebben bekleed, maakte Van der Eijk in 2002 de overstap naar Achmea. Van 2008 tot juni 2015 was hij daar lid van de raad van bestuur.

Reageer op dit artikel