nieuws

Bibi de Vries leidt Benelux-tak Willis Towers Watson

Schade 2808

Bibi de Vries leidt Benelux-tak Willis Towers Watson

Willis Towers Watson heeft Bibi de Vries benoemd tot Head of Benelux. Ze volgt Bart den Hartog op, die in Zwitserland aan de slag gaat bij elipsLife.

De Vries (1963) bekleedt haar nieuwe functie met ingang van vandaag. Ze werkte sinds vorig jaar als senior consultant business development bij het makelaars- en consultancybedrijf, dat het hoofdkwartier van de Benelux-activiteiten in Amstelveen heeft staan. Voor haar overstap naar Willis Towers Watson werkte voormalig belastingadviseur De Vries negen jaar bij Achmea, waar ze diverse directiefuncties vervulde in de grootzakelijke divisie. Sinds 2013 is ze lid van de Raad van Advies van het Actuarieel Genootschap. Tussen 1994 en 2006 was ze lid en later vice-voorzitter van de Tweede Kamerfractie van de VVD.

Naar Zürich

Den Hartog heeft 27 jaar bij Willis Towers Watson en rechtsvoorgangers gewerkt. Voor de fusie met Willis in 2016 gaf hij leiding aan de Nederlandse tak van Towers Watson. Hij betrekt op 3 april zijn nieuwe werkplek in Zürich als chief product officer en lid van de executive board van elipsLife. “Hiermee gaat voor mij een al wat langer gekoesterde wens in vervulling”, laat hij weten op LinkedIn. elipsLife is een partner van LifeSight, de PPI van Willis Towers Watson.

Reageer op dit artikel