nieuws

Delta Lloyd Schadeservices: Het gaat ‘hartstikke goed’

Schade 5398

Delta Lloyd Schadeservices: Het gaat ‘hartstikke goed’

Delta Lloyd Schade Services, het bedrijfsonderdeel van serviceprovider Voogd & Voogd waaraan Delta Lloyd zijn particuliere schadeportefeuille heeft uitbesteed, is volledig in bedrijf. Er is vooralsnog nog geen sprake van dat de overname van Delta Lloyd door NN Group een streep zet door deze samenwerking. Dit stelt Michael de Nijs van Voogd & Voogd.

De Nijs stelt geen nieuws te hebben over de samenwerking met Delta Lloyd anders dan dat het bedrijf een maand geleden is begonnen en het “hartstikke goed” gaat. “Zolang NN Group Delta Lloyd formeel nog niet heeft overgenomen, heeft NN ook niets te zeggen over projecten die Delta Lloyd is aangegaan.”

Mooie showcase voor het onvermijdelijke
De Nijs begrijpt waar de vraagtekens vandaan komen die onlangs bij de deal werden geplaatst door Jurjen Oosterbaan, directeur van Bureau D & O. “Maar dat wil niet zeggen dat Jurjen in dezen gelijk krijgt. NN Group heeft namelijk ook zelf veel ervaring met outsourcing. De samenwerking tussen Delta Lloyd en Voogd & Voogd kan dienen dienen als een mooie showcase voor het onvermijdelijke: met het beheer van schadeportefeuilles gaat geen enkele verzekeraar meer het onderscheid maken.”

‘Zowel wij als Delta Lloyd hebben ons eigen werkveld’

Bas Kuik, woordvoerder van NN, kan niet al teveel zeggen over de gevolgen van de overname van Delta Lloyd voor de deal met Voogd & Voogd. “Zolang de overname niet rond is, hebben zowel wij als Delta Lloyd ons eigen werkveld. Er ligt nu een zogeheten recommended offer bij de aandeelhouders. Het hele overname traject duurt waarschijnlijk nog tot mei; de toezichthouders hebben bijvoorbeeld ook nog hun rol te spelen.”

Reageer op dit artikel