nieuws

Delta Lloyd en ONVZ bieden beste aanvullende verzekering

Schade 3278

Delta Lloyd en ONVZ bieden beste aanvullende verzekering

Delta Lloyd en ONVZ komen als beste uit de bus als het gaat om de voorwaarden voor hun aanvullende zorgverzekeringen. Beide verzekeraars krijgen hiervoor 5 sterren in de productrating van zorgverzekeringen door MoneyView. Bij tandverzekeringen scoren Avéro Achmea en -opnieuw- ONVZ het best op voorwaarden.

Bij de aanvullende verzekeringen die maximaal scoorden op voorwaarden gaat het om de AV Comfort en AV Top van Delta Lloyd en de AV Superfit van ONVZ. Bij de tandheelkundeverzekeringen gaat het om de TV Royaal van Avéro Achmea en de Tandfit C/Tandfit D-verzekering van ONVZ. De prijs werd bij deze beoordeling buiten beschouwing gelaten.

Prijsbenchmark basisverzekeringen
MoneyView heeft ook een productrating afgegeven voor de basiszorgverzekering. Omdat de dekkingen van de basisverzekeringen in de uitkeringsvarianten natura en restitutie gelijk zijn heeft MoneyView hierbij alleen gekeken naar de prijs en niet de voorwaarden. Ook zijn voor de prijsbenchmark de collectiviteiten en een eventueel vrijwillig eigen risico buiten beschouwing gelaten. De vijf sterren voor de prijs van naturapolissen gaan naar Zekur (Gewoon Zekur, € 92,00), Univé (Zorg Select Polis, € 98,75) en De Friesland (Zelf Bewust Polis, € 99,95). Voor restitutiepolissen gaan de vijf sterren voor prijs naar  Zekur (Gewoon Zekur Vrij, € 105,53) en  FBTO (Basisverzekering Restitutiepolis, € 108,50).

Reageer op dit artikel