nieuws

Nedasco lanceert nieuwe vergelijkingstool

Schade 1534

Nedasco lanceert nieuwe vergelijkingstool

Nedasco heeft het Full Service Inkomenpakket gelanceerd, een vergelijkings- en aanvraagtool op inkomensgebied. De serviceprovider speelt hiermee naar eigen zeggen in op de behoefte van werkgevers om ontzorgd te worden bij verzuim van medewerkers. “Daarnaast komen we tegemoet aan de vraag van adviseurs om het adviestraject te vereenvoudigen”, aldus de serviceprovider.

Nedasco laat weten dat een adviseur met de nieuwe tool zowel 2- als de 12-jaarspropositie kan vergelijken, offreren en aanvragen. “Met één druk op de knop ziet de adviseur de premies van vijf verschillende inkomensaanbieders: Avéro Achmea, Bovemij, De Amersfoortse, Nedasco en Nationale-Nederlanden.” De tool wordt volgens de serviceprovider op een later moment nog uitgebreid met meerdere verzekeraars en 30-jaarsproposities.

Totaalconcept
Voor Marco Pos, manager Inkomen bij Nedasco, is de nieuwe tool een logische stap. “Wij geloven in het leveren van totaalconcepten waarbij de werkgever volledig ontzorgd en echt geholpen wordt. Een verzekering keert uit, maar dat lost het probleem niet op. Om deze reden hebben wij geïnvesteerd in een totale serviceketen. Met onze nieuwe tool profiteert zowel de adviseur als de werkgever van kennis en tools op het gebied van sociale zekerheid. Hiermee kan de adviseur echt zijn toegevoegde waarde laten zien.”

Reageer op dit artikel