nieuws

Geen keurmerk, wel erkenning voor CED

Schade 1843

Geen keurmerk, wel erkenning voor CED

CED heeft zich laten toetsen door Stichting toetsing verzekeraars (Stv), die het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV) uitgeeft. Hoewel CED als expertisebureau niet in aanmerking kwam voor het keurmerk, was de de Stv wel positief over de dienstverlening van het bedrijf uit Capelle aan den IJssel.  

Ron van Kesteren, directeur van de stichting: “Wij hebben CED beoordeeld op die keurmerknormen die onder meer gaan over helder taalgebruik, de aanpak bij claims en klachten en de kwaliteit van het klantcontact. Wij concluderen dat CED aan de getoetste normen voldoet. Daarmee toont CED aan dat het de klant goed bedient, een belangrijk signaal voor partijen waarmee CED samenwerkt.”

CED is  het eerste expertisebureau dat zich succesvol heeft laten keuren op een aantal relevante normen van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Reageer op dit artikel