nieuws

Eerste vergelijker voor zakelijke schadepolissen

Schade 1645

Eerste vergelijker voor zakelijke schadepolissen

Volmachtbedrijf SUREbusiness (Amstelveen) heeft een webmodule gemaakt waarmee zakelijke schadeverzekeringen kunnen worden vergeleken. Via SUREnet kunnen advieskantoren premies en voorwaarden van tien verzekeraars met elkaar vergelijken.

Volgens directeur Levent Türkmen is zijn bedrijf “de eerste en tot dusver de enige die deze mogelijkheid biedt”. “Een goede vergelijkingsmodule voor het intermediair voor zakelijke schadeverzekeringen was er gewoonweg nog niet in de markt.” De applicatie heeft een alertservice waarmee adviseurs tijdig worden gewezen op clausules en aflopende verzekeringstermijnen. Ook is er een Risico Inventarisatie Tool, waarmee in een kwartier een inventarisatie kan worden gemaakt van de bedrijfsrisico’s voor mkb’ers en zzp’ers.
Verzekeringen kunnen direct online worden gesloten; offertes kunnen desgewenst in de eigen huisstijl worden opgemaakt. Ook is er de mogelijkheid maatwerkoffertes aan te vragen.

Pakket
Volgens Türkmen is het bijzondere dat de adviseur meerdere zakelijke verzekeringen van verschillende aanbieders op één polis in pakketvorm kan afsluiten. Met de vergelijkingsmodule kunnen nu bedrijfs-, beroeps-, bestuurs- en milieuaansprakelijkheidsdekkingen, alle zakelijke branddekkingen, transport- en vervoersdekkingen en gespecialiseerde dekkingen als een cyberpolis worden gesloten. Voor eind dit jaar worden motorrijtuigenproducten toegevoegd. Aanbieders die in SUREnet zijn opgenomen, zijn AIG, Arag, ASR, DAS, Delta Lloyd,
Europeesche, Hiscox, Midglas, Nationale-Nederlanden en Reaal.

Reageer op dit artikel