nieuws

DAS geeft gratis juridisch advies

Schade 1475

DAS geeft gratis juridisch advies

Rechtsbijstandsverzekeraar DAS geeft zaterdag gratis juridisch advies aan particulieren en ondernemers. Het initiatief past in de Week van de Rechtspraak en speelt volgens DAS in op de toenemende vraag naar juridische bijstand. Vorig jaar stond de verzekeraar 206.000 Nederlanders bij; een jaar eerder waren dat er nog bijna 198.000.

Van 12:00 tot 17:00 uur kan iedereen bij een van de acht vestigingen van DAS  binnenlopen voor een gratis en vrijblijvend gesprek met een jurist of juridische informatie inwinnen over zaken als echtscheidingen, hulp bij arbeidsconflicten, burenruzies en problemen met wanbetalers. Voor ondernemers zijn er speciale sessies over de juridische valkuilen waar eenmanszaken, starters en het midden- en kleinbedrijf mee te maken kunnen krijgen.

 

Reageer op dit artikel