nieuws

Twee nieuwe RvC-leden zorgverzekeraar ONVZ

Schade 1872

Twee nieuwe RvC-leden zorgverzekeraar ONVZ

Louise Gunning-Schepers en Willem Geerlings zijn toegetreden tot de raad van commissarissen van ONVZ Zorgverzekeraar. Daar tegenover staat dat Boele Staal na ruim zeventien jaar afscheid neemt als toezichthouder.

Gunning-Schepers (64) is onder andere hoogleraar Gezondheid en Maatschappij en Geerlings (66) is bestuurder geweest bij verschillende ziekenhuizen en nu onder meer lid van de raad van toezicht van het Nivel. Naast Gunning-Schepers en Geerlings bestaat de raad van commissarissen van ONVZ nu uit voorzitter Hans Kamps (ondernemer en onder meer directeur bij B&A Groep) en Edgar Koning (CIO en lid van het managementteam van Aegon).

Afscheid
Staal neemt na ruim zeventien jaar afscheid als toezichthouder bij de zorgverzekeraar. Hij was van 1999 tot 2014 voorzitter van de raad van commissarissen en daarna vice­voorzitter.

Reageer op dit artikel