nieuws

Benoemingen bij Willis Towers Watson

Schade 4995

Benoemingen bij Willis Towers Watson

Bij Willis Towers Watson, sinds 1 januari van dit jaar het resultaat van de fusie tussen verzekeringsmakelaar Willis en adviesbedrijf Towers Watson, is een zogeheten leadership-team voor Nederland benoemd.

Het team wordt geleid door Bart den Hartog, die al eerder was benoemd tot Head of Benelux. De rest van het team bestaat uit leden afkomstig uit de verschillende segmenten van Willis Towers Watson. Jeroen Everling gaat het segment Corporate Risk & Broking leiden; de andere teamleden zijn Hamadi Zaghdoudi (Retirement), Angel Hoover (Talent & Rewards) en Paul Dehue (Health & Benefits). Het team wordt gecompleteerd door Andrew Davies (foto), die ‘Head of Clients’ is. Die laatste functie is nieuw.

Reageer op dit artikel