nieuws

Veilingsite schadevrije jaren inderdaad 1 aprilgrap

Schade 3205

Veilingsite schadevrije jaren inderdaad 1 aprilgrap

De website schadevrijejarenveiling.nl blijkt inderdaad een 1 aprilgrap te zijn. Op de door Only I Benefit geïntroduceerde site zouden de hoogste bieders op schadevrije jaren vandaag eigenaar worden van gekochte schadevrije jaren. Zowel amweb als diverse lezers hebben hun twijfel uitgesproken, die vandaag dus is bevestigd.

“Veel mensen dachten of hoopten dat het kopen en verkopen van schadevrije jaren mogelijk was. Op de website berekenden zelfs honderden mensen hun premievoordeel”, laat Jaap Oudijk, directeur van Only I Benefit weten. “Schadevrije jaren bouw je natuurlijk op door schadevrij te rijden. Als beloning voor het niet claimen van schade, stijg je treden op de bonus-malusladder, wat korting op de premie voor je autoverzekering kan opleveren. Het kopen van schadevrije jaren zou het mogelijk maken schades te claimen en toch premiekorting te ontvangen. Dat zou natuurlijk niet eerlijk zijn.”

Reageer op dit artikel