nieuws

Reaal verlaagt premie Ondernemers AOV

Schade 1241

Reaal verlaagt premie Ondernemers AOV

Intensieve begeleiding bij re-integratie en preventie zorgen ervoor dat Reaal de premie van de Ondernemers AOV met 6% heeft verlaagd per 1 april.

De premieverlaging geldt voor beroepsklasse 1, waar onder meer directeuren en manager, maar ook zelfstandige professionals als consultants, interim-managers en belastingadviseurs onder vallen. De premieverlaging geldt ook voor bestaande klanten vanaf hun hoofdpremievervaldatum na 1 april 2016. In februari paste de verzekeraar de voorwaarden al aan. Zo is het nu mogelijk om een onafhankelijke second opinion aan te vragen over de mate van arbeidsongeschiktheid. Ook verdween de bepaling dat een arbeidsongeschikte verzekerde toestemming van Reaal moest vragen als hij zijn bedrijf binnen één jaar arbeidsongeschiktheid wil verkopen of beëindigen. Bij een verlaging van de verzekerde jaarrente wordt de gezondheid van de klant niet opnieuw beoordeeld.

 

Reageer op dit artikel