nieuws

Nieuwe reisverzekering Allianz Global Assistance

Schade

Nieuwe reisverzekering Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance introduceert de Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering waarmee klanten volgens de verzekeraar “volledig ontzorgd” worden en zij niet elke keer hoeven uit te zoeken wat nu wel of niet gedekt is.

Bij deze nieuwe verzekering maakt het niet meer uit of je op vakantie gaat of een zakenreis maakt en ook is bijna elke reden om te annuleren volledig gedekt en is pechhulp voor voertuigen en fietsen eveneens inbegrepen. Verder dekt de nieuwe verzekering ook bij onverwachte omstandigheden tijdens de de reis, zoals bijvoorbeeld de uitbraak van het zika-virus in Brazilië. Met de all-risk annulering wordt tot maximaal € 20.000 vergoed. “Bijna alles is gedekt, behalve als de klant de reis wil laten schieten vanwege slecht weer of geen zin meer heeft”, aldus Allianz Global Assistance.

Reisgenoten en nanny
De verzekering denkt ook aan andere reisgenoten. Zo kan de verzekering worden afgesloten voor één persoon of voor een gezin, maar het is ook mogelijk om een volwassenen en twee meereizende kinderen die niet tot het gezin behoren aan de verzekering toe te voegen. Op die manier zijn vriendjes van de kinderen of de nanny ook verzekerd.

Volledige dekking
Bij het huren van een auto, motor of camper is het eigen risico en de borg volledig gedekt. Een aparte verzekering bij de verhuurder afsluiten, is dus niet meer nodig. Ook pechhulp voor twee voertuigen in de woonplaats -ook motoren en campers – binnen Europa en pechhulp voor de fiets in Nederland is geregeld.

Reageer op dit artikel