nieuws

Nieuwe functie voor Peter Graswinckel

Schade

Nieuwe functie voor Peter Graswinckel

Chubb heeft Peter Graswinckel benoemd tot Global Accounts Segment Leader. Graswinckel werkt sinds vorig jaar bij Chubb-voorganger ACE in eenzelfde functie. Hij blijft werken vanuit het Rotterdamse kantoor en rapporteert aan Ron Verhulsdonck, Country President Benelux van Chubb.

Graswinckel heeft ruim twintig jaar ervaring in de verzekeringswereld. Voordat hij bij Chubb aan de slag ging, vervulde hij diverse business development posities bij Marsh, XL Insurance Benelux en Nassau Verzekeringen. Voor Chubb was hij werkzaam bij HDI-Gerling als Director Special Lines, Directors and Officers Liability Insurance.

Ron Verhulsdonck is blij met de aanstelling van Graswinckel. “Het doet me genoegen dat Peter Graswinckel aanblijft als Global Client Executive voor de Benelux en een belangrijke rol op zich neemt als leider van het Global Accounts Segmentteam van Continentaal Europa. Steeds meer bedrijven zien zakelijke kansen in het buitenland. Dit zorgt ervoor dat ze een verzekeraar nodig hebben die hen helpt met de risico’s waaraan ze wereldwijd worden blootgesteld. Chubb is een van de weinige verzekeraars die in uiteenlopende disciplines en regio’s verzekeringen kan aanbieden, en daarmee makelaars en klanten wereldwijd van dienst is. Global Accounts zorgt ervoor dat alle middelen waarover Chubb beschikt -mensen, producten en netwerkinfrastructuur- worden ingezet om deze belangrijke en groeiende markt te bedienen.”

Reageer op dit artikel