nieuws

Van Ameyde werkt samen met Maiden Life

Schade

Van Ameyde werkt samen met Maiden Life

Het Zweedse Maiden Life Försäkrings AB en Van Ameyde International gaan samenwerken op het gebied van claims-managementdiensten. Van Ameyde gaat deze diensten leveren voor Maidens merkverzekeringen voor autofabrikanten en hun klanten.

Partijen gaan gezamenlijk servicestandaards ontwikkelen voor krediet- en hiaatverzekeringen in heel Europa. Deze verzekeringen worden gesloten bij de aanschaf van een auto op afbetaling. Van Ameyde is blij met de samenwerking. “Het is een fantastische mogelijkheid om de bestaande Europese claims-managementdiensten uit te kunnen breiden met diensten voor andersoortige verzekeringsproducten, in samenwerking met een ervaren partner”, aldus Piet Middelkoop, ceo van Van Ameyde.

Reageer op dit artikel