nieuws

Samenwerking 112schade en Schade Service Nederland

Schade

Samenwerking 112schade en Schade Service Nederland

112schade.nl heeft haar krachten gebundeld met Schade Service Nederland (SSN). Door de samenwerking kunnen de klanten van 112schade.nl nu gebruik maken van het netwerk van Bosch Car Service bedrijven door heel Nederland voor het opmaken van een pro forma nota of expertise.

Door gebruik te maken van het netwerk van SSN heeft de klant het voordeel dat men altijd een pro forma nota ontvangt die voldoet aan de eisen van verzekeraars. Daarnaast ontvangt 112schade.nl de pro forma nota direct digitaal van SSN zodat de klant niets apart meer hoeft in te sturen.

Sjoerd Swildens van 112schade.nl: “Hoe sneller wij het expertiserapport naar de tegenpartij kunnen sturen, hoe sneller men het schadebedrag voor uw klant kan overmaken. Door de samenwerking met SSN kunnen wij in veel gevallen het expertiserapport al op de dag van expertise verzenden naar de tegenpartij.”

Reageer op dit artikel