nieuws

MultiSure sluit zich aan bij KVNR

Schade

MultiSure sluit zich aan bij KVNR

MultiSure, een assurantiekantoor gespecialiseerd in het verzekeren van zeevarenden, is geassocieerd lid geworden van KVNR (Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders).

“KVNR is voor ons een platform waar veel rederijen en hun HR-managers elkaar treffen. Zij voeren de onderhandelingen voor de werknemers en door hierbij aangesloten te zijn kunnen wij met elkaar kijken hoe we alles verzekerbaar houden”, vertelt directeur en mede-eigenaar Jan Niemeijer. Het bedrijf opereert in een nichemarkt en verzekert onder meer Nederlanders die onder buitenlandse vlag varen voor zorg en arbeidsongeschiktheid. Ook zzp’ers , zoals schippers en kapiteins kunnen zich voor zorg en arbeidsongeschiktheid verzekeren bij MultiSure.

Buitenlanders
MultiSure verzekert daarnaast buitenlandse zeevarenden die onder Nederlandse vlag varen. “Via rederijen zijn deze werknemers collectief verzekerd voor zorg, aov, overlijden en blijvende invaliditeit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Filipijnen en Oost-Europa.”

Lloyd’s
MultiSure is per 1 januari 1994 gestart. Eigenaren zijn Jan Niemeijer en John Vervoort en een investeerder. MultiSure heeft 300 particulieren in de boeken en vijftig zakelijke klanten die duizenden zeevarenden vertegenwoordigen. Het bedrijf brengt de risico’s onder bij Lloyd’s. Mede-eigenaar John Vervoort gaat met pensioen. “We zoeken dus inderdaad ook een nieuwe ervaren relatiebeheerder met verstand van de zeevaart”, zegt Niemeijer, die in 2007 bij MultiSure kwam werken. “Je moet natuurlijk wel weten hoe het er op zo’n zeeschip aan toegaat als er een zieke is of erger. Met enige regelmaat vliegen wij ook naar de landen van oorsprong om daar het verzuim te begeleiden. Wij verzorgen namelijk voor Lloyd’s ook de volledige schadebehandeling.”

 

Reageer op dit artikel