nieuws

Bert Sonneveld aan de slag bij de VAN

Schade

Bert Sonneveld aan de slag bij de VAN

Bert Sonneveld, per 1 januari vertrokken als directeur van de FFP, is afgelopen maandag gestart als manager marketing en acceptatie bij de Verenigde Assurantiebedrijven Nederland (VAN).

De VAN is onder meer actief met Rialto, verzekeraar van moeilijk te accepteren autorisico’s, en met aansprakelijkheidsverzekeraar Bavam. Sonneveld (48) is geen onbekende in de schadeverzekeringswereld: in het verleden werkte hij onder andere als hoofd Verkoop binnendienst bij London. “Wat ik mooi vind aan de VAN, is de maatschappelijke rol die we vervullen. Wij bieden een oplossing daar waar het ingewikkeld wordt. Daarnaast is er hier veel expertise in huis. De doelstelling is om de komende tijd meer naar buiten toe te treden. Niet per se naar de consument, maar ook naar verzekeraars. Want daar begint het: wij willen ook bij medewerkers in de klantcontactcenters en bij adviseurs bekend zijn als mogelijke oplossing. We willen niet alleen meer een negatieve keuze zijn. Dat past wel bij mij: ik ben iemand die van buiten naar binnen denkt en naast de klant staat.”

Reageer op dit artikel