nieuws

NVGA kiest Ron Gardenier tot nieuwe voorzitter

Schade

NVGA kiest Ron Gardenier tot nieuwe voorzitter

Na een periode van 5 jaar zal Michael de Nijs terugtreden als NVGA-voorzitter. Hij wordt opgevolgd door Ron Gardenier.

Op 20 april 2016 vindt – voorafgaand aan het NVGA-congres  – in de ochtend de Algemene Ledenvergadering van de NVGA plaats in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Daar kiezen de NVGA-leden hun nieuwe voorzitter.

De Nijs blijft nog een tweetal jaren actief als bestuurslid en pakt dan onder meer het onderwerp innovatie verder op, laat de NVGA weten.

Zijn opvolger Gardenier is directeur van UMG Assuradeuren (volmachtbedrijf IAK, Kröller en Meeùs). De NVGA laat weten: “Hij is al vele jaren werkzaam in de volmachtbranche (als gevolmachtigde en als volmachtgever) en kan met zijn brede kennis en ervaring een belangrijke toegevoegde waarde bieden in deze enerverende tijd, waarbij vertrouwen en partnership sleutelwoorden zijn”.

Reageer op dit artikel