nieuws

Meeús blijft verzekeringsportefeuille schaatsbond beheren

Schade

Meeús blijft verzekeringsportefeuille schaatsbond beheren

Meeús en de schaatsbond KNSB hebben hun samenwerkingsovereenkomst voor vier jaar verlengd. Meeús beheert de verzekeringsportefeuille van de bond zelf, van bestuurders van verenigingen en haar actieve leden. Dat blijft het dus voorlopig doen.

Meeús blijft de schaatsbond ook adviseren over de verzekeringsportefeuille, waarin bijvoorbeeld bestuurders- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen zitten. Ook verenigingen kunnen aanvullende verzekeringen regelen via Meeús, voor een voordeliger collectiviteitstarief. Om de verlenging van de samenwerking te vieren deelde Meeús aan drie verenigingen een cheque van € 300 uit.

”We zijn trots op dit partnership omdat Meeùs naast het bieden van passende verzekeringen en kennis van zaken nadrukkelijk de verbinding met verenigingen opzoekt. Verbinding met de vele vrijwilligers die het plezier en de prestaties in de schaatssport mogelijk maken. Zo waren ruim driehonderd vrijwilligers van KNSB-verenigingen bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst vrijdagmiddag in het KPN Clubhuis, voorafgaand aan het KPN NK Allround & Sprint,” aldus Pieter Clausing, Manager Sportparticipatie KNSB.

Hans Theeuwkens, Directeur Zakelijk Meeùs Midden-Nederland: “Als Meeùs zetten we onze expertise in om verenigingen en vrijwilligers zo goed mogelijk te verzekeren, zodat zij zich zoveel mogelijk kunnen richten op de mooie schaats- en skatesport. Vrijwilligers zijn goud waard voor de sport en deze waardering voor hen dragen wij graag uit.”

Reageer op dit artikel