nieuws

MBA in één Dag voor verzekeraars én adviseurs

Schade

MBA in één Dag voor verzekeraars én adviseurs

Ben Tiggelaar behandelt al meer dan tien jaar lang acht meter managementliteratuur in acht uur. Net als vorig jaar doet hij dat ook in 2016 speciaal voor verzekeraars en adviseurs. Die krijgen een dag extra voor hetzelfde geld.

Assurantie Magazine en Denk Producties organiseren twee dagen speciaal voor verzekeraars en adviseurs. Het is een algemene MBA in één Dag op 18 maart, waarin door Ben Tiggelaar alle grote managementdenkers worden behandeld. En daarna een verdiepingsdag op 8 april, waarin verder ingegaan wordt op de wereld van verzekeraars en adviseurs.

Naast Tiggelaar speelt ook Jeroen Kemperman, auteur van drie bestsellers over briljante businessmodellen, een rol. Van Kemperman is vorig jaar het boek ‘Briljante businessmodellen in finance’ verschenen, met veel cases uit de verzekeringsbranche. Vorig jaar werd deze vakinhoudelijke masterclass van Kemperman gemiddeld beoordeeld met het cijfer 8,8.

De twee dagen zijn speciaal voor verzekeraars en adviseurs opgezet.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Reageer op dit artikel