nieuws

Interpolis stelt ‘Raad van Kinderen’ aan

Schade

Interpolis stelt ‘Raad van Kinderen’ aan

Interpolis gaat in 2016 advies vragen aan een Raad van Kinderen, bestaande uit de leerlingen uit groep 6 en 7 van een basisschool uit Berkel-Enschot. De kinderen gaan met name kijken naar de vraag wat de verzekeraar kan doen aan veiligheid.

De kinderen kregen deze week het volgende dilemma voorgelegd: “Wat kan Interpolis doen zodat het thuis en in het verkeer veiliger wordt?” Ze gaan dit vraagstuk nu onderzoeken en presenteren in april hun advies aan de directie van Interpolis. Vanuit de Raad van Kinderen hoopt Interpolis vanuit een heel ander gezichtsveld ideeën te krijgen over het thema veiligheid.

Directiesecretaris: Adriaan van Engelen van Interpolis: “We zijn heel benieuwd naar de oplossingen en creatieve ideeën waar de Raad van Kinderen ons mee zal inspireren. Kinderen bekijken zaken vanuit een ander perspectief. Ze durven stelling te nemen en zijn origineel in het bedenken van oplossingen. Daar kunnen wij veel van leren. Tijdens mijn presentatie van het dilemma in de klas van groep 6/7 werd ik verrast door de kennis die de kinderen al hadden over verzekeren en hun enthousiasme over onze samenwerking.”

Reageer op dit artikel