nieuws

Aon neemt klantportefeuille Kingsley Trade Credit over

Schade

Aon neemt klantportefeuille Kingsley Trade Credit over

Aon heeft met Kingsley Trade Credit overeenstemming bereikt over de overdracht van de kredietverzekeringsklantportefeuille. De activiteiten worden ondergebracht bij Aon Trade Credit, onafhankelijk adviseur en naar eigen zeggen in Nederland marktleider op het gebied van kredietverzekeringsoplossingen en garanties.

De overdracht gaat met terugwerkende kracht in, per 1 januari 2016. Daarnaast treden René Tazelaar en Daniël Göbel in dienst bij Aon. Beiden komen over van Kingsley Trade Credit. Alle activiteiten op de overgenomen klantportefeuille van Kingsley Trade Credit worden voortgezet onder de naam Aon Trade Credit.

Terugkeer
Volgens Tazelaar, hiervoor directeur bij Kingsley Trade Credit, sluiten zowel de positie als het bedieningsmodel van Aon voor zowel de Nederlandse als de internationale markt perfect aan op de wensen van de overgedragen klanten. “Daarnaast speelden de visie van Aon Trade Credit en de mogelijkheid om te blijven ondernemen een grote rol in mijn persoonlijke keuze,” aldus Tazelaar. Tazelaar keert na 15 jaar terug bij Aon, waar hij eerder al 10 jaar werkzaam was. “Ik kijk er naar uit om weer onderdeel van Aon te zijn en mee te werken aan de ontwikkeling van het team.”

Ook Remco Beuvens, Managing Director bij Aon Trade Credit, is positief over de overeenstemming met Kingsley. “Deze deal helpt ons om te blijven investeren in oplossingen en mensen, zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen. We versterken hiermee onze positie als marktleider in de Nederlandse en internationale markt.”

Reageer op dit artikel