nieuws

Voogd & Voogd komt weer met kortingsactie

Schade

In samenwerking met de aangesloten adviseurs biedt Voogd & Voogd consumenten opnieuw korting op personenautoverzekeringen. In januari en februari 2016 geldt een korting van 10% op autoverzekeringen van  Allianz, a.s.r., Avéro Achmea, Bovemij, De Goudse, Delta Lloyd, Generali, London, Nationale-Nederlanden en Reaal. En de huismerken van Voogd & Voogd.

Voogd & Voogd komt weer met kortingsactie

De kortingsactie wordt voor het vierde jaar op rij gevoerd. Voogd & Voogd wil adviseurs hiermee in staat stellen scherpere tarieven te bieden en “zo hun concurrentiepositie ten opzichte van het directe kanaal versterken”.

De kortingsactie wordt overigens deels gefinancierd door de adviseurs, die 5% van hun provisie inleveren. Het andere deel wordt bekostigd door Voogd & Voogd. Het betreft personenautoverzekeringen die voor 1 maart 2016 afgesloten worden. De ingangsdatum kan later liggen.

Reageer op dit artikel