nieuws

VKG steunt Serious request met € 1 per online gesloten polis

Schade

VKG steunt Serious request met € 1 per online gesloten polis

VKG gaat vanaf vandaag tot de kerst € 1 per online afgesloten verzekering doneren aan Serious Request, de jaarlijkse actie voor het goede doel van radiozender 3FM, bekend door het Glazen Huis. VKG hoopt met de actie € 10.000 binnen te halen voor de toekomst van kinderen in oorlogsgebieden.

De serviceprovider werd geïnspireerd door een medewerkster die meedoet aan de Noordkaap Challenge, vertelt directievoorzitter Tom van der Geer: “Zij rijdt in december helemaal naar de Noordkaap om geld in te zamelen voor Serious Request; haar team heet ‘Cool Cruising’. Wij steunen van harte het initiatief van 3FM Serious Request om kinderen in oorlogsgebieden toekomstperspectief te geven. Een ontzettend belangrijk doel. Het door Serious Request ingezamelde geld komt ten goede aan opleiding en persoonlijke ontwikkeling van jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden, in landen zoals Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. Namens VKG roep ik onze branche op om een bedrag te doneren aan Serious Request.”

Naast de € 1 per online gesloten polis kan iedereen namelijk zelf ook extra doneren voor de actie van VKG. De teller staat al op € 2.000, door de serviceprovider zelf ingelegd, en op de actiepagina geeft VKG aan te streven naar € 10.000.

Reageer op dit artikel