nieuws

Oud-directeur Nh1816 IJs Feller (80) overleden

Schade

Oud-directeur Nh1816 IJs Feller (80) overleden

De voormalig directeur van Nh1816 Verzekeringen, IJs Feller, is afgelopen donderdag overleden. Feller, die ruim 43 jaar voor de Noord-Hollandse verzekeraar werkte, is 80 jaar oud geworden.

Feller kwam in 1957 in dienst bij toen nog de Noordhollandsche van 1816 en groeide binnen het bedrijf uiteindelijk uit tot directeur. Hij bleef tot 2000 in dienst bij de verzekeraar. “Hij is onvoorstelbaar belangrijk voor ons bedrijf geweest”, schrijft Nh1816 over Feller. “Op cruciale momenten stond IJs er en heeft daarmee de basis gelegd voor de huidige successen. Wat hadden we hem er graag bij gehad bij de viering van ons 200-jarig bestaan. Wij wensen zijn familie veel sterkte met dit grote verlies. Wij zijn er trots op dat hij onze baas was.”

Reageer op dit artikel