nieuws

Ironshore Agency Limited opent kantoor in Rotterdam

Schade

Ironshore Agency Limited opent kantoor in Rotterdam

Ironshore International, gevestigd in Bermuda, heeft een expansiestrategie aangekondigd, die moet leiden tot een lokale aanwezigheid in specifieke markten op het vasteland van Europa. Eind 2015 opent een kantoor in Keulen, ook worden kantoren in Rotterdam en Zürich geopend.

Ironshore Agency Limited biedt de dekkingen namens Ironshore Europe Ltd en Pembroke Lloyd’s Syndicate van Ironshore aan tot de wettelijke goedkeuringen zijn afgerond. Ironshore zal gespecialiseerde verzekeringsproducten aanbieden, in eerste instantie op het gebied van algemene aansprakelijkheid, productaansprakelijkheid, transport, constructie/engineering, terrorisme, kunst en waardevoorwerpen, evenals specifieke brandproducten.

Verstoringen
“De huidige consolidatiegolf in de verzekeringssector heeft geleid tot verstoring en onzekerheid bij de kopers in Europa. Voor het aangaan van verzekeringen hebben de meesten de voorkeur voor een lokale aanpak met een betrouwbare capaciteit op lange termijn”, zegt Mark Wheeler, CEO van Ironshore International. “Het Europese groei-initiatief van Ironshore steunt onze internationale strategie voor het aanbieden van het portfolio van Ironshore-specialiteiten met lokale juridische expertise, besluitvorming en management.”

Ironshore biedt gespecialiseerde inboedel- en schadeverzekeringen voor uiteenlopende risico’s over de hele wereld. Het bedrijf maakt sinds november van dit jaar volledig deel uit van het Chinese investeringsbedrijf Fosun International.

 

Reageer op dit artikel