nieuws

Fusiebedrijf ACE en Chubb in nieuwe jaar verder onder naam Chubb

Schade

Fusiebedrijf ACE en Chubb in nieuwe jaar verder onder naam Chubb

Het fusiebedrijf van ACE en Chubb gaat nadat de overname definitief beklonken verder onder de naam Chubb. Andrew Kendrick, de baas van ACE European Group, schrijft dat in het voorwoord van Progress, het klantenblad van ACE.

In het voorwoord gericht aan ACE-klanten werpt Kendrick een blik op de toekomst van de twee samengevoegde bedrijven: “Dit is een spannend moment voor ons en ik wil jullie graag verzekeren dat het onze intentie is om de gecombineerde capaciteit van ACE en Chubb te handhaven. Door de twee organisaties samen te brengen en door de complementaire kracht van onze producten, distributie en service, is het zelfs onze bedoeling om betere capaciteit en oplossingen te leveren.”

Dat gaat dus gebeuren onder de naam van Chubb, ook al is dat bedrijf juist overgenomen door ACE en hebben aandeelhouders van Chubb straks slechts 30% van de aandelen van het fusiebedrijf in handen. De naam ACE verdwijnt dus nadat de overname definitief beklonken is, naar alle waarschijnlijkheid in het eerste kwartaal van het komende jaar. Evan Greenberg, CEO van de ACE Group, liet eerder al weten dat die naam gekozen is, omdat Chubb een betere naam heeft in de Verenigde Staten.

Reageer op dit artikel