nieuws

‘BGL wil af van vergelijkingssite HoyHoy’

Schade

‘BGL wil af van vergelijkingssite HoyHoy’

BGL Group, een financiële dienstverlener uit Engeland, wil weer af van vergelijkingssite HoyHoy. Dit meldt het Engelse Postonline. De site werd in 2012 nog gekocht als verzekeringssite.nl en werd in 2014 omgedoopt in HoyHoy.

Tegenover een woordvoerder van Insurance Times heeft BGL Group bevestigd dat ze de Nederlandse markt willen verlaten. Wanneer geen koper voor de site wordt gevonden, zullen de activiteiten worden neergelegd, zo meldt Postonline. Christiaan Puper, marketingdirecteur bij HoyHoy bevestigt het bericht, maar kan nog weinig informatie verstrekken. “Er zijn twee opties, verkopen of sluiten. Wij kijken uiteraard naar het verkoopscenario. Wij hopen ook dat er snel duidelijkheid komt.”

Initiatief
Verzekeringssite.nl was in 2000 het initiatief van Jeroen en Erik Hordijk. Sinds juli 2012 heeft het Britse BGL Group een meerderheidsbelang van 85%. Erik Hordijk verliet in januari van dit jaar HoyHoy. Hij wilde kijken of hij nog weer iets compleet nieuws kon opzetten.

Reageer op dit artikel