nieuws

Rob Polman vertrekt bij Bovemij Verzekeringsgroep

Schade

Rob Polman vertrekt bij Bovemij Verzekeringsgroep

Rob Polman (48) neemt na zeven jaar afscheid van Bovemij Verzekeringsgroep. Hij was directeur bij Bovemij Financiële Diensten en vertrekt omdat die groep samensmelt met de groep Bedrijfsverzekeringen.

Polman licht zijn vertrek toe: “De Bovemij Verzekeringsgroep zit momenteel in een fase van veel interne veranderingen. Vanuit een gezamenlijk ontwikkelde strategie hebben we besloten de business units Bovemij Bedrijfsverzekeringen en Bovemij Financiële Diensten te laten samensmelten. Dit betekent tegelijkertijd dat mijn takenpakket nu is afgerond. Voor mij hèt ideale moment om afscheid te nemen van dit fraaie bedrijf en elders nieuwe uitdagingen te kunnen aangaan.”

De vertrekkend directeur kijkt met plezier terug op zijn zevenjarig dienstverband: “Ik heb een prachtige tijd achter de rug. De afgelopen zeven jaar heb ik het genoegen gehad Bovemij Financiële Diensten te mogen laten uitgroeien tot een succesvolle nieuw bedrijf. Nu is de periode aangebroken dat deze business unit kan integreren met moederbedrijf Bovemij. Vervolgens zal ik zelf de tijd nemen mij voor te bereiden op een vervolgstap. Iets wat past bij mijn bestuurlijke ambities om een organisatie opnieuw succesvol door een periode van grote veranderingen en transities te leiden.”

Reageer op dit artikel