nieuws

Maak kans op gratis kaarten am:event Rendabel Risicomanagement

Schade

Maak kans op gratis kaarten am:event Rendabel Risicomanagement

Am organiseert op dinsdag 15 december in Maarssen het event ‘Rendabel Risicomanagement: the next step’. Het event is gericht op adviseurs die graag dieper in risicomanagement willen duiken. De redactie van amweb verloot onder geïnteresseerden nu 50 kaarten.

Er wordt veel gesproken over rendabel risicomanagement, maar hoe gaat het nu in de praktijk en wat kunnen verzekeraar en adviseur doen om het risicobewustzijn van de ondernemer te vergroten? Hoe lever je als adviseur toegevoegde waarde en hoe draag je bij aan een duurzame klantrelatie? Waar liggen kansen voor risicomanagement in verschillende branches? En wat zijn de uitdagingen om risicomanagement beter in de markt te zetten?

Tijdens het event wordt er aandacht geschonken aan de adviseur die het mkb wil bedienen, maar ook de grootzakelijke klant komt aan bod. Erik van de Crommenacker, co-auteur van het boek ‘Verzekeren kan altijd nog’, geeft handvatten voor risicoadvies aan het mkb en daarnaast betreedt Annemarie Schouw, voorzitter van het Narim en riskmanager bij Tata Steel het podium als vertegenwoordiger van de grootzakelijke klant. Ook onthult De Goudse de resultaten van het onderzoek dat het samen met TNS Nipo deed met als kernvraag: hoe kijken ondernemers tegen risicomanagement aan?

De redactie van am heeft 50 kaarten klaarliggen die worden verloot onder geïnteresseerden. Meedingen? Vul dan hier je gegevens in. Voor meer informatie over het event bij Inn Style in Maarssen: kijk hier.

Reageer op dit artikel