nieuws

Ook Voogd & Voogd aan de slag met pay-how-you-drive

Schade

Ook Voogd & Voogd aan de slag met pay-how-you-drive

Voogd & Voogd heeft een pay-how-you-drive module met intelligente OBD-stekker geïntroduceerd. De serviceproviders biedt daarmee adviseurs de kans om verzekeringen van meerdere maatschappijen met deze technologie aan te bieden.

In het extranet van Voogd & Voogd kunnen adviseurs vanaf nu kiezen voor een vergelijking van dit soort polissen met ChipWise, zoals de module gaat heten. Het gaat momenteel om de huismerken ‘PersonenautoVoordeelPolis’ en ‘AutoPrismaPolis. Daarnaast zijn autoverzekeringen van ASR, Delta Lloyd en Reaal verkrijgbaar met ChipWise.

Alleen via adviseurs
Vooralsnog kunnen de polissen alleen door adviseurs voor hun klanten afgesloten worden. Volgens Voogd & Voogd “omdat de ontwikkeling voor consumenten nieuw is en het een zorgvuldige uitleg vereist. Klanten zouden te optimistisch kunnen kiezen voor een polis met ChipWise; daarom is het van belang dat de adviseur kan uitleggen hoe de rijscore, en dus de premiekorting, tot stand komt. Adviseurs die met dit product aan de slag willen, krijgen hiervoor een korte cursus van Voogd & Voogd.”

Reageer op dit artikel