nieuws

‘NN beste pensioendienstverlener’

Schade

‘NN beste pensioendienstverlener’

Lezers van het tijdschrift Management Team (MT) vinden dat Nationale-Nederlanden (NN) de beste dienstverlener op het gebied van pensioenen is. In deze categorie gaat het om alle activiteiten rondom het verzorgen van de pensioenvoorziening van het werkzame personeel, inclusief DGA. Dit laatste biedt NN overigens niet.

Zowel partijen die eigen bedrijfspensioenen realiseren als methodieken waarbij een grote verzekeraar wordt ingeschakeld konden worden aanbevolen. NN werd door 27% van de lezers gekozen en liet ABP met 23% achter zich. Andere verzekeraars  in deze top-tien zijn Aegon (18%), ING Groep (17%), Centraal Beheer (16%), Zwitserleven (16%), Delta Lloyd (15%) en Interpolis (12%).

Verzekeraars
Als beste dienstverlener in de categorie verzekeringen werd Centraal Beheer de nummer 1. Hier werd de lezers gevraagd naar hun oordeel over dienstverleners die risico’s voor het bedrijf beperken door de betaling van verzekeringspremies. Dus van diefstal- en brand- tot aansprakelijkheids- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. NN werd hier tweede en Interpolis derde. Aan het onderzoek deden 498 managers mee en het werd voor de dertiende keer uitgevoerd.

 

Reageer op dit artikel