nieuws

Nh 1816 geeft magazine uit

Schade

Nh 1816 geeft magazine uit

Schadeverzekeraar Nh 1816 is uitgever geworden van ZEST magazine, een lifestyle magazine dat namens lokale adviseurs aangeboden wordt aan alle verzekerden van de verzekeraar. De eerste oplage telt 225.000 exemplaren en valt bij 220.000 huishoudens op de mat.

Het blad is “niet alleen heerlijk om te lezen”, maar is ook “een middel om onze verzekerden te informeren over wat Nh 1816 en de lokale adviseurs doen voor haar verzekerden en de maatschappij”. In deze eerste editie staan artikelen over lifestyle, interviews met bekende Nederlanders, gesprekken met mensen die praten over hun passie en rubrieken over cocktails, reizen en gadgets. Naast het magazine is er ook een website. Het blad verschijnt twee keer per jaar.

Reageer op dit artikel