nieuws

Eerste tien geslaagd als ‘Gecertificeerd Risk Explorer’

Schade

Eerste tien geslaagd als ‘Gecertificeerd Risk Explorer’

De eerste 10 risico- en verzekeringsadviseurs zijn geslaagd als ‘Gecertificeerd Risk Explorer’. Deze kwalificatie is een initiatief van Risk Explorer en voorziet in de behoefte bij adviseurs om zich in kwalitatief opzicht te onderscheiden binnen de zakelijke adviesmarkt.

De kwalificatie ‘Gecertifieerd Risk Explorer’ kan worden aangevraagd door risicoadviseurs die binnen hun adviespraktijk gebruik maken van de Risk Explorer adviessoftware. Gisteren was de eerste praktijk-/assessmentdag, waarbij de deelnemers dienden aan te tonen te beschikken over inhoudelijke ‘advieskracht’ en de noodzakelijke adviesvaardigheden. Alle 10 deelnemers zijn geslaagd.

Rode draad
Casusbehandeling vormt de rode draad tijdens de trainingsdag. De adviseurs moeten ‘live’ laten zien dat ze in staat zijn om in een gesprek met de eigenaar van een complexe onderneming het bedrijfs- en daarmee risicoprofiel zowel ‘breed als diep’ integraal in kaart kunnen brengen.

Reageer op dit artikel