nieuws

Nedasco definitief eigenaar van Ditiszorg.nl

Schade

Nedasco definitief eigenaar van Ditiszorg.nl

Nedasco heeft Ditiszorg.nl in een nieuw jasje gestoken. Daarmee is de overname van vergelijkingssite voor zorgverzekeringen door Nedasco definitief. Met de vergelijkingssite zegt de serviceprovider stevig in te zetten op zorg.

Volgens Nedasco-directeur Tim Schoonenbergpast de overname van ditiszorg.nl goed bij de filosofie van Nedasco. “Wij willen financieel adviseurs diensten bieden die helpen bij het verschil te maken en de eigen identiteit te onderstrepen.”

Ontstaan
De vergelijkingssite voor zorgverzekeringen werd in 2011 opgezet door financieel adviseur Nemassdeboer. Volgens Hans de Boer, directeur van Nemassdeboer, betekent de overname door Nedasco dat de vergelijker meer mogelijkheden krijgt. De website is in een nieuw jasje gestoken en is uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, waaronder een online inventarisatiemodule. Nedasco wil de website blijven doorontwikkelen samen met adviseurs.

Internetaanbieders
Bij ditiszorg.nl zijn consumenten niet aangewezen op de pure internetaanbieders, maar kunnen zorgverzekeringen vergelijken en aanvragen bij hun adviseur. Op de website van de adviseur kan de consument zijn persoonlijke zorgwensen aangeven, of wordt op basis van de huidige zorgpolis een passend alternatief tegen de beste prijs aangeboden. Schoonbergen: “Door het gemak van het online vergelijken, in combinatie met de eigen vertrouwde adviseur krijgt de consument het beste uit twee werelden. Bovendien kan de adviseur resultaatgericht en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken.”

Reageer op dit artikel