nieuws

Sitske Mauritsz nieuwe directeur Schade bij Reaal

Schade

Sitske Mauritsz nieuwe directeur Schade bij Reaal

Sitske Mauritsz (48) is toegetreden tot de directie van Reaal, zij neemt binnen de directie de portefeuille Schade voor haar rekening. Mauritsz is de opvolger van Tineke Zweed, die per 1 juli vertrok bij Reaal.

Naast de operationele aansturing van de schadetak van Reaal voor haar rekening zal zij intensief betrokken zijn bij de strategische heroriëntatie van het bedrijf. Mauritsz startte, na haar rechtenstudie, in 1991 in de verzekeringsbranche. Zij begon haar carrière bij NOG Verzekeringen, een rechtsvoorganger van Reaal. Daarna heeft zij verschillende managementfuncties vervuld. Haar laatste functie was die van directeur Schade bij Aegon. Mauritsz: “Ik vind schade een prachtig vak. Als er een voorval is, kun je namelijk direct mensen helpen en de klant de toegevoegde waarde van een verzekering laten zien.”

Gerard van Olphen, bestuursvoorzitter van Vivat: “Ik ben verheugd over de komst van Sitske Mauritsz. Mede namens mijn collega’s van de Raad van Bestuur wens ik haar veel succes toe in haar nieuwe functie.” De directie van Reaal bestaat naast Mauritsz nu uit de volgende personen: Wendy de Ruiter-Lörx (Leven), Bart Janknegt (Marketing en Distributie), Margriet Dam (Finance), Jordy van Irsen (Risk) en Marcel van de Lustgraaf (IT&C en Facilitair Bedrijf).

Reageer op dit artikel