nieuws

Milebox lanceert veiligheidsapp voor automobilisten

Schade

Milebox lanceert veiligheidsapp voor automobilisten

De Duitse App-ontwikkelaar MileBox lanceert een veiligheidsapp die automobilisten bewuster moet maken van hun rijgedrag. Automobilisten die veilig rijden, kunnen via de app diverse kortingen ontvangen en maandelijks tot 8% besparen op de premie voor hun autoverzekering bij Allsecur.

De app is in Duitsland al in gebruik en al meer dan 100.000 keer gedownload. Automobilisten krijgen met behulp van de app, inzicht in hun gedrag op de weg via analyses van onder andere acceleratie, remmen en snelheden in bochten. Naast de korting die mensen kunnen krijgen bij een autoverzekering bij Allsecur, kunnen autmobilisten ook Safe Miles sparen. Met deze Safe Miles kan er gespaard worden voor kortingen op onder andere kleding, computers en fotoboeken.

Met deze kortingen hoopt Milebox Nederlandse automobilisten te stimuleren veiliger te rijden. “Er is nog een wereld te winnen als het gaat om verkeersongelukken die worden veroorzaakt door menselijk falen. Onze app maakt automobilisten bewuster van hun rijgedrag”, zegt Florian Waubke, CEO bij MileBox UG.

Reageer op dit artikel